Respireu (Psicología) por Eline Snel

April 21, 2019

Respireu (Psicología) por Eline Snel

Titulo del libro: Respireu (Psicología)

Autor: Eline Snel

Número de páginas: 192 páginas

Fecha de lanzamiento: March 8, 2017

ISBN: 8499884490

Editor: Kairós

Descargue o lea el libro de Respireu (Psicología) de Eline Snel en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

Eline Snel con Respireu (Psicología)

Els adolescents són divertits, fràgils, imprevisibles i, de vegades, difícils. Anhelen independència, per. sovint encara no poden afrontar-la, i aix. requereix molta energia, tant dels mateixos adolescents com dels adults amb els quals tracten.
Escrit amb la mateixa senzillesa i intel.ligència que Tranquils i atents com una granota (convertit ja en un èxit mundial de vendes), Respireu està escrit tant per als pares i els padrastres d'adolescents com per a terapeutes i professors.
L'Eline Snel ens ensenya com no reaccionar de seguida davant del teu fill, sinó estar plenament presents en la turbulència en la qual es troba. El que fa falta és estar oberts, sense jutjar, amb una atenció amable i conscient. Així també pots connectar amb la teva pr.pia saviesa i vitalitat. Per fer-ho, cal cultivar la valentia, la confiança i la compassió.
Respireu de ben segur es convertirà en el llibre de referència per a la pràctica del mindfulness per a pares amb fills adolescents. S'hi inclou un CD amb 13 meditacions per als pares. Per als adolescents hi ha exercicis descarregables al nostre web.